equations

tiistai 26. toukokuuta 2015

Koulussamme toimii ruokailutiimi


Koulussamme toimii ruokailutiimi, joka koostuu kahdeksasluokkalaisista oppilaista, jotka ovat halukkaita kehittämään koulumme ruokailua. Kävimme haastattelemassa ruokailutiimin vetäjää, kotitalousopettaja Paula O’Connoria.

Paula kertoi, että ruokailutiimiin voi hakea syksyisin keskusradion kautta tulevan kuulutuksen jälkeen. Tähän mennessä kaikki halukkaat ovat päässeet mukaan, mutta jos halukkaita on tulevina vuosina liian paljon, joudutaan heitä jollain tavalla karsimaan. Tiimin jäsenten tulee kuitenkin sitoutua olemaan mukana monenlaisessa toiminnassa.

Ruokailutiimissä tehdään mm. yhteistyötä oppilaskunnan ja ruokalan henkilökunnan kanssa, pyritään kehittämään kouluruokailua sekä koristellaan ruokalaa juhlapäivinä (halloween, pääsiäinen yms.)








Ruokailutiimi saa kaksi kertaa vuodessa vaikuttaa koulun ruokalistaan esittämällä toiveita suosikkiruoista ja poistamalla listalta jonkun ruokalajin. Suunnitteilla tänä vuonna on kouluruokailudiplomin hankinta.

Tänä vuonna tiimiläiset ovat leiponeet sekä tarjoilleet jälkiruokia kouluruokailussa. Viime vuonna tiimiläiset tekivät ruokailukyselyn.

Yksi ruokailutiimiin kuuluva oppilas kertoi omia kokemuksiaan:
- Ruokailutiimissä on ollut kivaa. Me on monesti leivottu juhlapäivinä koko koululle myytävää ja koristeltu ruokalaa esimerkiksi halloweeninä. Tiimissä on kivoja ihmisiä ja niiden kanssa on kivaa tehdä yhteistyötä.



















Kun viime syksynä ruokailutiimistä kuulutettiin, emme menneet mukaan, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna se olisikin voinut olla todella hauskaa.

toimittajina Erika, Essi, Nastja, kuvia otti myös Eevaleena


Ei kommentteja: