equations

torstai 21. toukokuuta 2015

Koulun edustusjoukkueet


Hämeenkylän koulussa on monia urheiluedustusjoukkueita. Lajeja, joissa koulullamme on urheiluedustusta, ovat esim. salibandy, kaukalopallo, jääkiekko, jalkapallo ja koripallo. Seuraavaksi esittelemme teille tietoa edellä mainituista joukkueista.

Salibandy

Koulumme säbäjengissä on jokaiselta luokka-asteelta oppilaita, jotka ovat kilpailukykyisiä koulumme peleissä. Salibandy on helpoin tie uusien 7. -luokkalaisten etenemisessä koulun edustustehtäviin. Koulumme sai tänä vuonna kisaisännöitsijän roolin alkukarsintoihin, joissa koulumme oli dominoiva osapuoli lähes joka pelissä. Poikien pelit kuitenkin tyssäsivät seuraaviin jatkokarsintapeleihin.

Tytöt voittivat tänä vuonna salibandyssä Vantaan mestaruudet. Sija oikeuttaa edustamaan Vantaata HEVOon (= Helsinki-Espoo-Vantaa oppilaslopputurnaus).

Kaukalopallo

”Kaukiksessa” koulumme pärjäsi erinomaisesti, sillä joukkueemme eteni vastustaja kerrallaan kohti lopputurnausta, jossa koulumme saavutti pääkaupunkiseudun 4. sijan. Kuten säbäjenginkin tavoin, myös kaukisjengissä on oppilaita jokaiselta luokka-asteelta.

Jääkiekko

Koulullamme on laaja pelaajavalikoima jääkiekonpelaajia, joten joukkueen kasaaminen ei ole ongelma.


Jalkapallo

Jalkapallossa koulumme pärjää hyvin erityisesti tyttöjen puolella. Jalkapallojoukkueeseen on vaikea päästä etenkin uusien 7. –luokkalaisten, sillä harrastajia on paljon. Jokavuotisen joukkueen kasaaminen ei ole ongelma laajan pelaajamateriaalin vuoksi.

Maininna arvoista on, että jalkapallossa tytöt tulivat tänä vuonna Vantaalla toiseksi. Menestyksen ansiosta koulun tyttöjen jalkapallojoukkue saa edustaa Vantaata HEVOssa (Helsinki-Espoo-Vantaa oppilasturnauksessa.)

Koripallo

Korisjengi koottiin kasaan kevätlukukaudella ja kisojakin isännöitiin 1.4. koulullamme. Ottelut menivät ihan hyvin: yksi voitto ja tappio alkukarsinnoissa. Korisjengissä on tarkkoja ja hyviä pelaajia, jotka pystyvät haastamaan minkä koulun tahansa.


toimittajina Luca ja Aleksi

Ei kommentteja: