equations

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Talviurheilupäivä laskiaistiistaina

Hämeenkylän koulu vietti talvista liikuntapäivää laskiaistiistaina 12.2. Valittavana olivat seuraavat lajit: pulkkamäki, laskettelu, luistelu, jääkiekkoilu, (sauva)kävely. Päivän lopuksi kävelimme Myyrmäkeen jäähalliin kannustamaan koulumme jääpallojoukkuetta heidän mitellessään Kilterin joukkueen kanssa.

Näin oppilaat kertovat päivästä:

Lasketteluretki Talmaan

Koulussamme oli 12.2. urheilupäivä, ja oppilaat saivat valita eri aktiviteeteista lajinsa. Tarjolla oli laskettelua Talmassa, pulkkamäestä, luistelusta, hiihdosta tai kävelystä. Valitsin laskettelun ja kerron teille siitä.

Talmaan laskijoiden täytyi maksaa etukäteen bussi matkasta ja lipuista ja/tai jos on tarve vuokravälineistä, nekin joutui maksamaan. Koulumme oli hoitanut tilaus ajon bussilla. Koulu myös hoiti ruokailu puolen jakamalla ruisleivät ja pillimehun jokaiselle.

Matka kesti noin tunnin molempiin suuntiin ja kaikki sujui aikataulussa. Laskettelijoita oli paljon ja suosituin lasku väline oli sukset. Opettajiakin oli mäessä laskettelemassa.

Laskettelijoiden aikataulu erosi muista siten että laskettelun jälkeen pääsi heti kotiin, kun muut joutuivat seuraamaan jääpallo peliä joissa olivat vastakkain hämeenkylä ja kilteri.

Tekijät: Jimi, Mahyar ja Santeri

Pulkkamäessä

Olimme talvi urheilu päivänä pulkkamäessä, jätemäellä. Ihmiset laskivat pulkilla, stiigoilla, ja liukureill osa laski innokkaasti toisen taas oli vaan jätemäen päällä. Siellä piti olla 9:30-11:00 sen jälkeen piti mennä kouluun ruokailuun, sen jälkeen alkoi Hämeenkylän ja kilterin kaukalopallo peli jota kaikki meni katsomaan

Tekijät Joni ja Olavi

(Sauva)kävelyllä

Koulumme liikunta päivä oli tiistaina 12.2. Lajeja oli yhteensä viisi. Lajit olivat Kävely, Luistelu, Hiihto, Pulkkamäki ja laskettelu. Laskettelu maksoi 15€ mutta muut olivat ilmaisia.

Minä olin kävelyssä ja se alkoi koululta klo 9.30. Kävely reitti oli Koululta ensin lammaslammelle ja sieltä Tuomelan koulun vierestä takaisin koululle. Matka oli noin 5.5km pitkä ja siinä kesti noin tunti.

Kävely meni reippaasti kun kavereitteni kanssa käveltiin. Reitin linkki on tässä.

Tekijä: Lukas

Jääpallo-ottelu Hämeenkylä vastaan Kilteri

Tämä erittäin mielenkiintoinen tapahtuma pelattiin Myyrmäen jäähallissa 12.2.2013.Ottelu alkoi siten, että Kilteriltä puuttui maalivahti mutta kun sekin asia saatiin hoitoon, voitiin aloittaa ottelu. Ottelu alkoi tiukalla tavalla ja lukemat olivatkin ensimmäisen erän jälkeen 3-1 Hämeenkylälle.

Toisessa erässä Kilterillä alkoi jalka painaa toden teolla ja Hämeenkylä alkoi lappaa maaleja Kilterin verkkoon. Ottelun lopputulos kahden erän jälkeen oli Hämeenkylän eduksi 12-3. Näin Hämeenkylä voitti ottelun ja kaikki Hämeenkylän puolesta paikalle tulleet katsojat saivat mitä halusivatkin ottelusta ja lähtivät hyvin mielin kotiin.

Tekijä: Nico