equations

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Koulun ruokalan katto romahti, ruokailu vaikeutui


Torstaiaamuna 28.2 koulumme ruokalassa tapahtui. Osa sisäkattoa sortui videotykin asennuksen aikana.

Se, että osa verkkoalakattoa romahti uuden videotykin asennuksen yhteydessä, pääsi uutisiin muun muassa Ilta-Sanomissa että Iltalehdessä

Asentajat olivat asentamassa videotykkiä, kun heidän otettuaan pois yhden kattolevyn sisäkattoa sortui noin 40 neliömetrin alueelta. Yksi asentajista jäi alle mutta ei loukkaantunut mitenkään. Henkilövaurioilta siis vältyttiin.

Ruokalan katto on tehty muutama vuosi sitten peruskorjauksen yhteydessä. Huonon rakenteen takia koko ruokalan katto, joka on kooltaan noin 400 neliömetriä, rakennetaan uudestaan. Romahtamisen seurauksena koulun ruokailutila siirrettiin tilapäisesti luokkiin ja liikuntasaliin. Ruokalistakaan ei pitänyt paikkansa, sillä tarjolla oli eri ruokaa mitä ruokalistassa luki.

Ruokailu siis vaikeutui: ensin parina päivänä jokaiselta luokalta pari oppilasta joutui hakemaan kotitalouden luokan kautta ruokalasta ruoan ja välineet omiin luokkiinsa. Tämä järjestely kesti vain kaksi päivää, ja seuraavalla viikolla ruokailua jatkettiin liikuntasalissa.


Perjantaina 1.3. kalakeitto maistui 8A-luokalle englanninkokeen päätteeksi kieltenluokassa:













Maanantaina 11.3. ruokailu siirtyi liikuntasaliin, josta yksi osa erotettiin ruokailutilaksi väliverholla:















tekstin kirjoittivat Casimir ja 8E:n oppilas, joka ei halunnut nimeään julkaistavan. Kuvat otti Eevaleena