equations

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kesälomaa odotellessa...


Seuraavan tekstin kirjoitti Reetta (8M), kun kesälomaan oli vielä pari viikkoa aikaa ja sää oli kesäinen - toisin kuin tänään seiskojen ja kasien hytistessä luokkaretkillä Seurasaaressa ja Lammaslammella alle 10 asteen lämpötilassa...

Sunnuntaina 18.5 rikottiin helleraja Suomessa ensimmäistä kertaa vuonna 2014. Tämä näkyi monella tapaa: ulkona kävellessä huomasi, että selvästi moni oli valinnut asukseen huomattavasti kevyemmät vaatteet kuin aiemmin. Monille riitti pelkkä t-paita ja shortsit tai hame. Sosiaaliseen mediaan ilmestyi myös paljon iloisen kesäisiä kuvia. Koulussa ei ole vielä näkynyt paljon shortseja tai muita kesävaatteita, mutta monella on esim. t-paita tai pelkkä pitkähihainen päällä.

Kesälomaan on enää kaksi viikkoa aikaa, joten ei mikään ihme, jos on jo päässyt lomafiilikseen, varsinkin kun ulkona on noin upea sää. Olen aika varma, että voin kaikkien puolesta sanoa tämän loman olevan kaivattu. Mutta sitä suuremmalla syyllä nyt kannattaa keskittyä vielä viimeiset päivät koulussa, sillä se palkitaan kahden ja puolen kuukauden kesälomalla. Opiskellaan ahkerasti viimeiset viikot niin päästään hyvin ansaitulle ja aurinkoiselle lomalle!


teksti: Reetta
kuvat: Saga, Jasmin ja Viivi

Ei kommentteja: