equations

tiistai 6. toukokuuta 2014

Huomenna vietetään tanssiaisia


Hämeenkylän koulun perinteiset kevättanssiaiset pidetään huomenna keskiviikkona klo 18-21.

 

Oppilaiden koulupäivä päättyy keskiviikkona kahta tuntia lukujärjestyksen mukaista aikaa aikaisemmin. Osallistuminen tanssiaisiin on osa oppilaiden koulupäivää ja läsnäolo pakollista klo 18 - 20. Tanssia ja juhlintaa on mahdollista jatkaa klo 21 asti.

Tanssiaisten teemana on tänä vuonna Kevät. Oppilaita kehotetaan pukeutumaan keväisen juhlallisesti. Oppilaskunta myy tanssiaisten aikana pientä syötävää ja juotavaa. Tanssiaisten ohjelmasta vastaavat tukioppilaat.

Mikäli oppilas on estynyt osallistumaan illan tanssiaisiin, pitää huoltajan ilmoittaa tästä normaalin poissaolon tapaan oppilaan luokanvalvojalle. Tällöin oppilaan koulupäivä ei pääty keskiviikkona kahta tuntia aikaisemmin.

 

Haastattelimme jo hyvissä ajoin huhtikuussa tukareita tanssiaisista ja niiden valmistelusta:

 

Milloin tanssiaiset ovat?
- 7. toukokuuta.

Mikä tanssiaisten teema on?
- Ei ole mitään teemaa, on vaan perinteiset kevättanssiaiset. Kaikki saa pukeutua miten haluaa [keväisen juhlallisesti].

Miten tanssiaisia valmistellaan?
- Joka torstai on tukarikokous, jossa meidät on jaettu ryhmiin. Osa on valmistellut ohjelmaa, osa koristeita, osa mainontaa.

Mitä kaikkea tanssiaisissa on?
- Sitä ohjelmaa ei ole tehty vielä [haastattelu oli huhtikuussa]. Perustanssit, siellä on oppilaskunnan buffetti, jaetaan palkintoja, perusjuttuja.

toimittajina Pihla, Jasmin ja Eevaleena

Ei kommentteja: