equations

lauantai 20. joulukuuta 2014

Hämiksen blogi toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Joulujuhlaviikon aherrus ja touhu Hämeenkylän koulussa on nyt ohi, on aika rauhoittua joulun viettoon.

Opehuoneen joulukuusi 2014
Haluan kiittää syksyn 2014 mediakurssilaisia ja muita syksyn aikana blogiin kirjoittaneita ja juttujen teossa monin tavoin auttaneita!

Kiitos myös mediakurssilaisten vierailuissa syksyn aikana mukana olleet ja mediaa eri näkökulmista meille esitelleet Uutisluokan Silja (YleX), Mediabussin Mikko ja Laura, bloggari Natalie Vilen ja videobloggari Manase sekä Vaskivuoren lukion medialinjan ja AV-Stadin esittelijät!

Syyslukukauden mediakurssien päättyessä on paikallaan lausua myös suuret kiitokset Elina-opollemme yhteistyöstä ja avusta kurssilla sekä media-alan jatko-opintojen esittelemisestä.


Juttuja on Hämiksen blogissa syyslukukaudella julkaistu viitisenkymmentä ja neljä juttua ilmestyi tv-uutisen muodossakin. Jäipä joitakin syksyllä jo valmistuneita tai liki valmistuneita juttuja luonnoskansioon vuoroaan keväämmälle odottelemaan: kevään aluksi kuulemme mm. miten rauhanfudista pelattiin koulussamme, miten sujui kultasepän vierailu fysiikantunnilla tai oppilaiden vierailu Helsingissä Reaktorin toimistolla ja robottimessuilla. Julkaisemme myös jutun kotitalouden juhlakurssin loppuhuipennuksesta, tervetulojuhlasta uusille opettajille, ja saamme tutustua kokkailuun englantilaisittain.

Keväällä alamme myös työstää juttuja uusista, ajankohtaisista aiheista, ja näihin liittyen juttuvinkkejä saa oikein mielellään antaa.

Kouluun palataan tammikuussa keskiviikkona 7.1.2015, jolloin aloitetaan koulutyöt 3. jakson lukujärjestysten mukaan. Samana päivänä käynnistyy myös uuden mediavalinnaisryhmän työskentely, ja saamme sitten uusien toimittajien juttuja luettavaksemme ja kuvia katseltavaksemme. Tervetuloa, uudet toimittajat!
 
Kotitaloustunnilla joulun alla 2013 valmistunut pipariluomus.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!


toivottaa blogin puolesta Eevaleena, äikänope ja mediakurssin vetäjä

Ei kommentteja: