equations

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Verkot tötterölle?


VERKOT TÖTTERÖLLE! - SNURR PÅ NÄTET

Vantaan kaupunki on hankkinut jonkin aikaa sitten 16 000 tablettia opetuskäyttöön kouluihin, päiväkoteihin ja muihin oppilaitoksiin. Nyt kun nämä laitteet on saatu käyttökuntoon ja inhottavat verkko-ongelmat on ainakin Vantaan kaupungin mukaan hoidettu, "Vantaan tablettiväki" järjestää keskiviikkona 8.4. Verkot tötterölle – Snurr på nätet -nimisen tapahtuman, jonka tarkoituksena on tablettien käyttämän verkon testauksen lisäksi myös nostaa innostusta tällaisen erityisen ja harvinaisen opetuksen mallista. Verkkoa on tarkoitus testata hauskojen pelien ja tehtävien avulla. Tapahtumassa on myös mukavia palkintoja.

Testi on selvästi tarpeellinen: todellisuudessa ainakin täällä Hämeenkylässä on verkon kanssa ilmennyt ärsyttäviä ongelmia. Kaikki tietävät, miten ärsyttävää se on, kun netti kaatuu tehtävän tai pelin kesken, tallennetut työt eivät aukea tai tulostaminen ei onnistu. Ei se ole normaalia, että yhteydet eivät toimi! Ei missään firmassakaan verkko kaadu kesken päivän. 

Lisää tietoa löydät ohessa olevasta linkistä. Linkki vie sinut Eduvantaan sivulle, jossa kerrotaan tapahtumasta tarkemmin: http://www.edu.vantaa.fi/wp/?page_id=12071

Voit myös katsoa tapahtumanjärjestäjien youtube-videon: https://www.youtube.com/watch?v=Nk8NhpOlRUg&feature=youtu.be

toimittajina Leevi ja Juho

Ei kommentteja: