equations

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Mielipide: Nuoria ei ymmärretä

Minun mielestäni nuorilla on liikaa sääntöjä. Joskus nuorille valitetaan turhasta. Yleensä, kun vanhemmat raivoavat lapsille, niin he huutavat.

Nuorilla on liikaa tiukkoja sääntöjä esim. kotiintuloajan kanssa. Minun mielestäni olisi parempi, jos lapsille annettaisiin enemmän vapauksia, eikä heille valitettaisi niin paljoa. Vanhemmat voisivat puhua normaalilla äänellä, vaikka olisivat kuinka hermostuneita.

Minun mielestäni vanhemmat raivoavat ja valittavat aivan turhaan. Vanhemmat purkavat oman aggressionsa lapsiin valittamalla. Vanhemmat raivostuvat yleensä liian helposti ja turhasta asiasta. Kotonakaan ei tulisi niin paljoa riitoja, jos vanhemmat eivät valittaisi jokaisesta asiasta, jonka tekee vähänkin väärin. Lapsillakin olisi iloisempi tunne ja he viihtyisivät paremmin kotona.

Vanhempien pitäisi olla rauhallisempia kotona, eikä raivota turhasta lapsille esim. tietokoneella olosta. Vanhemmilla on ollut pitkä työpäivä ja he ovat väsyneitä ja, jos kysyt heiltä vaikka rahaa niin saavat kauheat huudot turhasta.
Toivoisin, että vanhemmat jättäisivät työasiansa töihin eivätkä raivoaisi lapsille siitä, jos heillä on ollut raskas päivä töissä. Vanhemmat: antakaa lapsille enemmän vapauksia ja kuunnelkaa lapsienne mielipiteitä.

Kirjoittaja ei halunnut nimeään julkaistavan