equations

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Esittelemme: Chuck Norris

Haluamme esitellä Chuck Norriksen koulumme viestinnän blogissa, koska hän on klassinen hahmo mediassa ja toimintaelokuvissa ja nyt haluamme näyttää ihmisille kuka hän on.

Lähteenä elämäkertatiedoissa pääasiassa käytämme pääasiassa Wikipediaa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Chuck_Norris)

Carlos Ray Norris Jr. (syntyi 10. maaliskuuta 1940 Oklahoma, Yhdysvallat), tunnetaan viihdemaailmassa taiteilijanimellä Chuck Norris, on yhdysvaltalainen taistelulajien taitaja ja kuuluisa toimintatähti. Hänellä on 9. danin musta vyö Tang Soo Dossa ja 8. danin musta vyö taekwondossa.

Norrisin vanhemmista kumpikin on puoliksi cherokee-intiaani, puoliksi irlantilainen. He erosivat Chuckin ollessa teini-ikäinen. Hän valmistui lukiosta ja avioitui pian tyttöystävänsä Diane Holechekin kanssa. Tämän jälkeen Norris liittyi Yhdysvaltain ilmavoimiin sotilaspoliisiksi ja hänet lähetettiin Etelä-Koreaan. Siellä hän sai lempinimekseen Chuck ja alkoi harjoitella Tang soo doa. Norris kertoo elämäkerrassaan, että hänellä on Tang soo dosta ja taekwondosta musta vyö, jotka sai ollessaan Etelä-Koreassa. Sittemmin vuonna 1997 Norrisille myönnettiin 8. danin musta vyö taekwondossa. Näiden ohella hän harjoitteli judoa, josta Norrisilla on ruskea vyö. Myöhemmin hän on kehittänyt uuden Chun kuk do -taistelulajin. Norris on harjoitellut myös Shintô-ryû-karatea ja brasilialaista jujutsua, josta hänellä on ruskea vyö.

5 Sääntöä jokaisessa chuck norris elokuvassa:
1.Chuck Norris ei koskaan lataa asettaan.
2.Chuck Norris ampuu AINA ensimmäisenä.
3.Et voi piiloutua tai juosta pakoon Chuck Norriksella
4.Mihin vain hän koskee siitä tulee ase.
5.Chuck Norris osuu AINA viholliseen

Chuck Norriksen näyttelijän ura
Chuck Norris esiintyy yleensä toiminta- ja sotaelokuvissa ja yleensä hän on pääosassa. Yleensä elokuvissa Chuck Norris voittaa kaikki ja ei ikinä ammu ohi. Chuck Norriksen ensimmäinen elokuva oli Matt Helm kultaloukossa, jonka hän omisti Vietnamissa kuolleelleen veljelleen. Norrisin menestynein elokuva on suoraa toimintaa, jonka budjetti oli 22 miljoonaa dollaria. Sitä ennen oli Yhden miehen armeija -niminen elokuva, jonka budjetti oli yli 20 miljoonaa dollaria.

Jos haluat nähdä Chuck Norriksen suorassa toiminnassa katso joku hänen elokuvansa! Suosittelemme katsovan Chuck Norriksen uusimman elokuvan Expendables 2, jossa ovat kaikki muutkin kuuluisat toimintatähdet esim. ja Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallone.

Jutun tekivät Matias, Arttu ja Nikola